Νέα

Ασυμβίβαστοι με την ποιότητα

Γενικότερα στο atexniki.gr λειτουργούμε με τη λογική του «προσφέρουμε μόνο δοκιμασμένα από εμάς, ποιοτικά και εγγυημένα προϊόντα».

Σε όλη τη γκάμα των προϊόντων μας προσπαθούμε το value for money να είναι σε τουλάχιστον υψηλό επίπεδο. Και αυτό διότι τα αναλώσιμα ή τα ανταλλακτικά που θα τοποθετήσουμε σε ένα μηχάνημα, οι βλάβες που μπορούν να προκληθούν από ένα κακό υλικό να είναι πολύ ακριβές τελικά.

Στατιστικά θα έχετε πάρει έστω και ένα αναλώσιμο με κριτήριο το φθηνότερο, προκειμένου να γλυτώσετε χρήματα εκείνη τη στιγμή. Στην συνέχεια να προκληθεί παρενέργεια και τελικά να πεταχτεί αυτό και να προβείτε εκ νέου σε αγορά και άλλου. Αυτό έχει στο σύνολο διπλό και πλέον κόστος συν όποια βλάβη έχει ηδη προκληθεί στο μηχάνημα.

Για αυτό σας προτείνουμε προϊόντα με την εγγύηση της Alpha ΤΕΧΝΙΚΗ, δοκιμασμένα και εγγυημένα !!!
Πρόκειται για αναλώσιμα εκτυπωτικών μηχανημάτων, δικής μας εισαγωγής με την εγγύηση της εταιρείας μας. Θα τα βρείτε μόνο στο κατάστημα μας και σε εξουσιοδοτημένους συνεργάτες, σε μοναδικές τιμές! Και φυσικά δε θα βάζαμε τη σφραγίδα μας αν δεν είμασταν απόλυτα σίγουροι για την ποιότητα και τη σωστή λειτουργία τους. Πατήστε εδώ πάνω και δείτε τα….